Terapija sa bio zlatom – Sjaj zlata za podmlađivanje

Dobrodošli u čarobni svijet zlata, gdje se sjaj metalne blistavosti susreće s najnovijim dostignućima u kozmetičkoj njezi. Naša Jonoterapija sa Bio-zlatom nije samo tretman; to je putovanje prema revitalizaciji i podmlađivanju kože koje zaslužujete.

Zlato kroz vijekove: 

Au – simbol bogatstva, sunca, i vječnog života, donosi nam sjaj koji seže iz drevnih vremena. Njegova medicinska primjena u kineskoj tradicionalnoj medicini i spoznaja o akumulaciji sunčeve energije čine ga dragocjenim saveznikom za vašu kožu.

Biohelirano Zlato – Mala čestica, veliki učinak: 

Naučna dostignuća omogućavaju nam da zlato pretvorimo u eliksir mladosti. Biohelirano zlato, dobijeno procesom biofermentacije, donosi čestice dimenzija 2,0 nanometra koje su pravo čudo. Ove čestice ne samo da privlače druge aktivne supstance, već omogućavaju duboku penetraciju hranljivih sastojaka i kiseonika u kožu, pružajući hidrataciju, ishranu i poboljšanje mikrocirkulacije.

Ciljevi Terapije – Sjaj iznutra:

 • Izvlačenje negativnih jona i toksina iz kože.
 • Obogaćivanje kože kiseonikom i mikroelementima.
 • Intenzivna ishrana i hidratacija kože.
 • Povećanje brzine diobe ćelija i sinteze kolagena.
 • Stimulacija regeneracije kože i ubrzanje obnavljanja ćelija epiderma.
  •  

  Auroterapija za Oživljenu Kožu:

  Preporučujemo upotrebu preparata sa bioheliranim zlatom za svakodnevnu njegu zrele kože. Rezultat redovne primjene je zategnuta, elastična koža, smanjenje finih i dubokih bora, te osvježen izgled lica.

  Doživite Sjaj Sada: 

  Zakažite tretman i iskusite sjaj iznutra. Naša Jonoterapija sa Bio-zlatom je put do revitalizacije kože, pružajući vam oživljeni izgled i osjećaj.